Be
amalevich mangrupakeun tim a
rt, arsitéktur, jeung desain adepts


Kami mangrupikeun panyipta barang-barang anu diideuan dina gerakan Seni Modéren, ti Neoplasticism ka Suprematism, Bauhaus School, Brutalism, atanapi Constructivism, anu narékahan pikeun nyorong wates kreatif anjeun sareng interaksi sareng cocooan pendidikan sareng objék hiasan unggal dinten.


  • Arsiték C4

    61.00
  • Dijual!
Tingali sadaya produk


Kusabab 2009, barang kami aya di Toko Museum internasional sareng Toko Desain, di lembaga sapertos Guggenheim Bilbao, Pusat Pompidou, Museo del Prado, Museo Reina Sofía, Yayasan Bauhaus ... sareng seueur deui toko buku khusus, toko konsép, sareng butik kado.


Nepi ka ayeuna 2021, kami nganuhunkeun pikeun ngerjakeun saluran B2b sareng B2c, ngembangkeun jaringan peminat desain urang saluareun wates unggal dinten.

______________________

Nyaho sababaraha faktor konci anu ngawangun jiwa ciptaan urang:





Sejarah ngaliwatan Seni

Objek kado urang diideuan kana gerakan penting anu ngawangun sajarah dunya modéren - naha sacara sosiologis, éstétis, atanapi artistik. Anjeun ngagaleuh budaya, aya dina gaya sareng desain arsitéktur.




Didamel lokal

Kami bangga dina jaringan pabrikan ti sakuriling daérah Barcelona. Produksi urang> 90% nasional, kalayan nekenkeun pisan kana usaha alit sareng sedeng, atelier sareng bengkel, sareng bahan-bahan sustainable.

modél guggenheim bilbao




Produk anu tiasa disesuaikan

Naha anjeun gaduh proyek nyalira pikeun produk Beamalevich? Naha anjeun bupatén di toko musium? Kami parantos ngadamel sababaraha édisi dina pamundut pikeun perusahaan sareng lembaga anu sami. Tina desain sareng ukuran, dugi ka bungkus sareng presentasi, tim Beamalevich tiasa dianggo dina tuntutan personalisasi anu pasti anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna janten nyata.




Tim dedicated

Beamalevich dumasar kana grup panyipta multikultural, salaku kota eta dumasar kana. Urang kolaborasi jeung désainer ti sakuliah dunya pikeun ngalengkepan bagian béda tina prosés nyieun objék anyar, sarta delivering standar kualitas urang dina sagalana urang ngalakukeun.


Hatur nuhun kana waktos na!