Masat e sigurisë në kohën e Covid-19

 

Parisi i bën maskat të detyrueshme në zona të zëna jashtë nga e hënaKoronavirusi ka goditur rëndë në shkallë botërore. Mijëra biznese të shumë sektorëve kanë pësuar një ndalesë të papritur në aktivitetet e tyre, për shkak të masave të paraqitura nga qeveritë kombëtare në një përpjekje për të ndaluar përhapjen e virusit.

Beamalevich, si shumë kompani të tjera, është e lidhur me sektorin institucional të Muzeve, Ndërtesave Kulturore dhe Dyqaneve të Dhuratave dhe Konceptit, të gjitha këto gjithashtu kanë zvogëluar vëllimin e biznesit të tyre në një masë të madhe.

Ne jemi aq të vetëdijshëm saqë menaxhimi i kësaj krize sanitare është faktori kryesor në kthimin diku afër zhvillimit të përditshëm të kaluar. Ne e dimë që, të paktën në Spanjë, të gjithë po përpiqen të kthehen në normalitet sa më shpejt të jetë e mundur, dhe se kthimi në një vend më të mirë mund të ndodhë vetëm përmes përgjegjësisë personale dhe korporative - dhe ne jemi po aq të përkushtuar sa të gjithë të tjerët.

Edhe pse aktiviteti ynë normal B2B është zvogëluar padyshim, ne jemi më të hapur se kurrë!

Të gjitha Dërgesat tona B2B dhe B2C Ndërkombëtare kujdesen me masat më të larta të sigurisë në dispozicion. Ekipi ynë i reduktuar kontrollohet çdo ditë dhe përdor të gjitha masat e rekomanduara shëndetësore, dhe shërbimet tona të transportit të menaxhuara nga kompani premium si UPS, SEUR, TNT dhe FedEx shtojnë një menaxhim profesional të porosive nga fillimi në fund. Ne ju sigurojmë që ju do të merrni komandat tuaja absolutisht pa viruse dhe pa vonesa në shpërndarjen nga ana jonë, duke ndjekur standardet që janë miratuar nga të gjithë aktorët në sektorin tonë.

Ne dëshirojmë që ju të qëndroni të sigurt në kohë të tilla dhe ne jemi në dispozicion nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë për të bërë në konsideratë.

Përshëndetje nga ekipi i Beamalevich