Be
amalevich është një ekip prej a
RT, arkitekturë dhe dizenjues


Ne jemi krijues të artikujve të frymëzuar në lëvizjet e Artit Modern, nga Neoplasticizmi tek Suprematizmi, Shkolla Bauhaus, Brutalizmi ose Konstruktivizmi, të cilët përpiqen të shtyjnë kufijtë tuaj krijues dhe ndërveprimin me lodrat edukative dhe objektet dekorative të çdo dite.


  • Zbritje
Shihni të gjitha produktet


Që nga viti 2009, artikujt tanë janë të pranishëm në dyqanet ndërkombëtare të muzeut dhe dyqanet e dizajnit, në institucione të tilla si Guggenheim Bilbao, Qendra Pompidou, Museo del Prado, Museo Reina Sofía, Fondacioni Bauhaus ... dhe shumë librari të veçanta librash, dyqane konceptesh dhe butiqe dhuratash.


Që nga sot 2021, ne jemi mirënjohës që po punojmë në kanalet B2b dhe B2c, duke rritur rrjetin tonë të entuziastëve të dizajnit përtej kufijve çdo ditë.

______________________

Njihni disa nga faktorët kryesorë që përbëjnë shpirtin e krijimeve tona:

Historia përmes Arteve

Objektet tona dhuratë janë frymëzuar nga lëvizjet e rëndësishme që kanë formuar historinë e botës moderne - qoftë sociologjikisht, estetikisht apo artistikisht. Ju jeni duke blerë kulturë, të pranishme në stilin dhe modelin e tyre arkitektonik.
Bërë në vend

Ne jemi krenarë për rrjetin tonë të prodhuesve nga e gjithë zona e Barcelonës. Prodhimi ynë është> 90% kombëtar, me theks të madh në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, atelierë dhe punëtori, dhe materiale të qëndrueshme.

modeli guggenheim bilbao
Produkte të personalizueshme

A keni projektin tuaj për një produkt Beamalevich? A jeni regjent i një dyqani muze? Ne kemi bërë disa botime sipas kërkesës për kompanitë dhe institucionet njësoj. Nga dizajni dhe madhësia, tek paketimi dhe prezantimi, ekipi i Beamalevich mund të punojë në kërkesat tuaja të sakta të personalizimit dhe t'i bëjë ato të vërteta.
Skuadra e përkushtuar

Beamalevich është i bazuar në një grup krijuesish multikulturorë, si qyteti ku bazohet. Ne bashkëpunojmë me stilistë nga e gjithë bota për të përfunduar pjesë të ndryshme të procesit të krijimit të objekteve të reja dhe për të ofruar standardet tona të cilësisë në gjithçka që bëjmë.


Faleminderit per kohen tende!