Be
aмалевич е тим од А
RT, архитектура и дизајн вешти


Ние сме креатори на предмети инспирирани во движењата на модерната уметност, од неопластицизам до супрематизам, школа Баухаус, брутализам или конструктивизам, кои се стремат да ги поместат вашите креативни граници и интеракција со едукативни играчки и украсни предмети од секој ден.


  • Продажба!
Видете ги сите производи


Од 2009 година, нашите предмети се присутни во меѓународните музејски продавници и продавници за дизајн, во институции како што се Гугенхајм Билбао, Центарот Помпиду, Музејот дел Прадо, Мусео Реина Софија, Фондацијата Баухаус ... и многу повеќе книжарници, концептуални продавници и бутици за подароци.


Од денес 2021 година, благодарни сме што работиме и на B2b и B2c каналите, зголемувајќи ја нашата мрежа на ентузијасти за дизајн надвор од границите секој ден.

______________________

Дознајте некои од клучните фактори кои ја сочинуваат душата на нашите креации:

Историја низ уметноста

Нашите предмети за подарок се инспирирани од важни движења што ја обликуваа историјата на модерниот свет - било да е тоа социолошки, естетски или уметнички. Купувате култура, присутна во нивниот архитектонски стил и дизајн.
Направено локално

Се гордееме со нашата мрежа на производители од околината на Барселона. Нашето производство е> 90% национално, со голем акцент на малите и средни претпријатија, ателјеа и работилници и одржливи материјали.

модел на Гугенхајм Билбао
Прилагодливи производи

Дали имате свој проект за производ Beamalevich? Дали регентирате музејска продавница? Направивме неколку изданија по барање за компании и институции. Од дизајн и големина, до пакување и презентација, тимот на Бемалевич може да работи на вашите точни барања за персонализација и да ги направи да станат реални.
Посветен тим

Беамалевич е базиран во група мултикултурни креатори, како градот во кој се базира. Ние соработуваме со дизајнери од сите страни за да ги завршиме различните делови од процесот на правење нови објекти и да ги испорачаме нашите стандарди за квалитет во сè што правиме.


Ви благодарам за вашето време!