Notebook dening Mies van der Rohe Barcelona

Minangka Reseller Resmi saka Fundació Produk Mies Pavilion Shop, Beamalevich nawakake pilihan notebook Mies van der Rohe kanthi kualitas dhuwur, disunting dening Leuchtturm1917 lan ditakdirake dadi notebook sketsa, jurnal, lan buku harian pribadi kanggo kabeh tujuan. Aja mandheg ing layar lan cathetan digital; kertas dipercaya minangka saluran millenary, ing mburu supaya lan nggawe.

Title

Pindhah menyang Ndhuwur