Be
amalevich minangka tim a
rt, arsitektur, lan desain adepts


Kita minangka pencipta barang-barang sing diilhami ing gerakan Seni Modern, saka Neoplasticism nganti Suprematism, Sekolah Bauhaus, Brutalisme, utawa Konstruktivisme, sing ngupayakake wates kreatif lan interaksi karo dolanan pendidikan lan obyek dekoratif saben dina.


  • Arsitek C4

    61.00
  • Sale!
Deleng kabeh produk


Wiwit 2009, barang-barang kita ana ing Toko Museum lan Toko Desain internasional, ing institusi kayata Guggenheim Bilbao, Pusat Pompidou, Museo del Prado, Museo Reina Sofía, Yayasan Bauhaus… lan akeh toko buku, toko konsep, lan butik hadiah liyane.


Ing dina iki 2021, kita matur nuwun kanggo nggarap saluran B2b lan B2c, nambah jaringan penggemar desain ngluwihi wates saben dina.

______________________

Ngerti sawetara faktor utama sing nggawe jiwa kreasi kita:





Sejarah liwat Seni

Objek hadiah kita terinspirasi saka gerakan penting sing mbentuk sejarah donya modern - kanthi sosiologis, estetis, utawa artistik. Sampeyan tuku budaya, saiki nganggo gaya lan desain arsitektur.




Digawe kanthi lokal

Kita bangga karo jaringan pabrikan saka saindenging wilayah Barcelona. Produksi kita> 90% nasional, kanthi penekanan utama kanggo usaha cilik lan menengah, atelier lan lokakarya, lan materi berkelanjutan.

model guggenheim bilbao




Produk sing bisa disesuaikan

Apa sampeyan duwe proyek dhewe kanggo produk Beamalevich? Apa sampeyan bupati ing toko museum? Kita wis nggawe sawetara edisi ing panjaluk kanggo perusahaan lan institusi. Saka desain lan ukuran, nganti kemasan lan presentasi, tim Beamalevich bisa ngupayakake panjaluk personalisasi sing pas lan nggawe kasunyatane nyata.




Tim khusus

Beamalevich adhedhasar ing klompok pencipta multikultural, minangka kutha adhedhasar. Kita kolaborasi karo desainer saka kabeh babagan kanggo ngrampungake macem-macem bagean proses nggawe obyek anyar, lan ngirim standar kualitas ing kabeh sing ditindakake.


Matur nuwun kanggo wektu!